sobota 2. března 2013

Podívejte se na hororový trailer k šesté NOTLR v režii Jana Haluzy

Šestý díl literární talkshow Night Of The Living Readers s sebou nově přináší i první upoutávku v režii "českého Stevena Spielberga a Michaela Baye v jednom" - Jana Haluzy. Trailer si stejně jako grafická stránka talkshow pohrává s béčkovou estetikou zašlých grindhouse programů, zároveň ale neuhýbá před syrovostí, intenzitou a dynamičností moderní filmařiny.  



Literature's Not Dead
Svým obsahem vzdává video v první řadě hold samotnému názvu akce, který je variací na slavný zombie-horor Night of the Living Dead z dílny zombiveckého klasika George A. Romera. "Ten název je vtip, tak trochu sebeironie. Pro řadu mladých lidí je literatura jednoduše mrtvá a hutně zaprášená, a tahle akce se jednoduše snaží zařvat, že tomu tak není, že právě naopak dokáže naplno oživnout a dělat bordel. Je to vlastně doslova Noc oživlých předčítačů," vyhřezlo z nenadání z úst organizátora akce Ondřeje Čížka.

Režisér Jan Haluza stojí i za dosavadními klipy z NOTLR III / NOTLR IV / NOTLR V . Nyní to vypadá, že šestý díl si konečně užije jako běžný divák. Kluk jeden šikovná. 

   





Žádné komentáře:

Okomentovat